Som la festa, la vivim amb vosaltres i us la portem on i quan volgueu. Pel so, pel repertori i per la posada en escena i actitud davant el públic, som el referent en grups de versions.  De fet, ens hem convertit en els últims anys en un clàssic de les festes majors més populars i que aposten per una programació moderna, participativa i intel.ligent.


  I és que no podem parlar sinó de fenomen quan s’aconsegueixen mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, i més quan destil.la un compromís tant clar amb la música del país, i en general amb tot aquell repertori massa sobint ignorat o arraconat, però que el jovent ha fet seu. Una mitjana de 70 actuacions a l'any des de fa 20 anys ens avalen.

 

  Els 7 joves músics i 4 tècnics que conformen l’equip humà de La Mitjanit tenen una dil.latada experiència en el món de l'espectacle, una energia inacabable i una sensibilitat inusual als gustos del seu públic. Intenten aportar l'ànima que potser manca a moltes festes majors, a fi que els joves se la puguin sentir seva i implicar-s'hi, i els menys joves puguin gaudir d'una gran festa.


   Ens proposem a més, difondre la cultura del nostre país, mitjançant la música i l'alegria a través d'un espectacle totalment en directe, adaptable i versàtil. Podem fer una festa amb música per a tots els gustos (des de ska, dubstep, hardcore, metal, hip-hop, rock, rumbes, folk, pop, disco... ) on tothom s'hi sentirà còmode i protagonista. Interpretem alguns èxits de sempre i les cançons més populars del moment, sense renunciar a cap estil, amb el repecte que es mereix una cultura rica i diversa, com és la nostra.