Som una formació que ha anat guanyant adeptes allà on mostra el seu espectacle. Pel seu so, el seu repertori, la seva posada en escena i actitud davant el públic, alguns s’atreveixen a definir-nos com un nou concepte en grups de versions i orquestres de ball.  De fet, ens hem convertit en els últims anys en un referent de les festes majors que aposten per una programació moderna, participativa, popular, intel.ligent i catalana.


  I és que no podem parlar sinó de fenomen quan s’aconsegueixen mesclar l’energia, la cohesió i la contundència d’un grup de rock amb la versatilitat d’una orquestra de versions, i més quan destil.la un compromís tant clar amb la música del país, i en general amb tot aquell repertori massa sobint ignorat o arracona, però que el jovent ha fet seu. Una mitjana de 70 actuacions a l'any des de fa 15 anys ens avalen.

 

  Els 8 músics i 4 tècnics que conformen l’equip humà de La Mitjanit tenen una dil.latada experiència en el món de l'espectacle i una sensibilitat inusual als gustos del seu públic. Intentem aportar la peça que potser manca a moltes festes majors, a fi que els joves se la puguin sentir seva i implicar-s'hi, i els menys joves puguin sentir-se cofois d'una gran festa.


   Ens proposem difondre la cultura del nostre país, mitjançant la festa, l'alegria i la música en directe. Podem fer una festa amb música per a tots els públics (des de ska, dub, hardcore, rock fins a passos-dobles, rumbes, folk, pop, disco... ) on tothom s'hi sentirà còmode i protagonista. Interpretarem èxits de sempre i les cançons més populars del moment, sense renunciar a cap estil, amb el repecte que es mereix una cultura rica i diversa, com és la nostra.